INFORMATION

Garanti & service

Garanti: För att du som kund ska känna dig trygg och få den här härliga nyköpskänslan erbjuder vi alltid tre månaders garanti. Garantin gäller på funktionella fel som orsakas av att något var defekt när du köpte det. Det gäller inte handhavande fel som orsakats själv av kund. Har något hänt, tveka inte på att kontakta oss: info@gymdealen.se

Service: När dessa tre månader går ut kan du givetvis fortfarande kontakta oss för rådslagning om service, reparation och dylikt. Då vi samlat på oss gedigen erfarenhet genom åren av gymutrustning är du välkommen att höra av dig med serviceärenden så ska vi försöka hjälpa dig.

FRAKT

Oavsett vart i vårt avlånga vackra land du bor kan vi ordna en fraktlösning. Skriv bara med det i förfrågan när du kontaktar oss. För att du ska få en uppfattning vad priserna brukar ligga på hittar du några exempel i tabellen nedan:

Information om frakt

*Notera att dessa priser endast ska ses som riktpriser (exkl moms) och kan variera)

Betalning

För att du ska känna dig trygg och få produkten innan du betalar erbjuder vi alltid faktura på 10 dagar. Vi tar vi även emot swish- och bankgirobetalningar.

Önskas delbetalning kan en individuell plan läggas upp. Kontakta oss för mer info.

Företagsleasing

För företag kan vi erbjuda leasing via Wasa kredit. Vi kan efter dina önskemål anpassa startkostnad, antal månader avtalet ska löpa och restpris.

Vanligen är löptiden mellan 24 och 60 månader och det slutliga restvärdet 5 eller 10 procent av det finansierade beloppet. Hör av dig till oss så berättar vi mer

Information om garanti & service, även info om Frakt och betalning hos Gymdealen.se. Vi erbjuder alltid tre månaders garanti.
Efter många år inom träningsbranschen såg vi att det inte bara var vi som var i behov av bättre begagnad gymutrustning. Ny utrustning kostar helt enkelt för mycket och det inte heller helt bra att köpa hem någonting från blocket utan minsta säkerhet eller ens ett kvitto. Då föddes idén att köpa in större partier med träningsutrustning ofta från stora aktörer för att sedan serva, renovera och fräscha upp för att sälja vidare i mindre partier.